Toe aan een werkomgeving waar het draait om wat jij leuk vindt?
Waar jij verantwoordelijkheid draagt voor de fiscale afdeling?
Waar jij je kan blijven ontwikkelen?
Dan maken wij graag kennis met je.

Ervaren belastingadviseur

 

Als ervaren belastingadviseur ben jij verantwoordelijk voor het optimaal adviseren van onze klanten, gevraagd en ongevraagd. Je gaat aan de slag met hun fiscale vraagstukken. Deze vraagstukken richten zich zowel op de onderneming als op de persoonlijke situatie van onze klanten. Hierin heb jij de rol van vertrouwenspersoon. Een ander belangrijk onderdeel van je werkzaamheden zal de innovatie op het gebied van tax data en de analyse van deze tax data zijn.

Daarbij geef je leiding aan de (junior) belastingadviseurs, manage je de fiscale afdeling en ben je medeverantwoordelijk voor het fiscale beleid binnen Bordan. Vanuit jouw expertise en ervaring enthousiasmeer en coach je collega’s op het gebied van commercie, innovatie en vaktechniek. Alles vanzelfsprekend in goede samenwerking met de partner.

Hiervoor zijn wij op zoek naar iemand met ervaring in het zelfstandig adviseren van klanten. Jij vraagt door, zodat je de werkelijke behoeftes van de klant weet te achterhalen, die je vervolgens omzet naar oplossingen en adviezen. Je hebt aantoonbare ervaring in het leidinggeven, een afgeronde WO opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie en minimaal 8 jaar relevante werkervaring.

Spreekt dit je aan? Dan hebben wij natuurlijk ook wat te bieden. Naast je salaris bieden wij de mogelijkheid om je werktijd zelf in te delen en gedeeltelijk vanuit huis te werken. Wij zorgen er voor dat je alle middelen tot je beschikking hebt. Ook aan je vakantie is gedacht, je krijgt minimaal 31 dagen vrij. Daarnaast is het binnen Bordan van het grootste belang dat jij het naar je zin hebt. Hiervoor hebben we een leuk intern traject, sporten we samen (als je dat leuk vindt), hebben we feestjes en zorgen er samen voor dat werk en privé in balans blijft. Vanuit deze functie zijn er voor de toekomst doorgroeimogelijkheden.

Wil jij meer informatie of gelijk solliciteren?
Bel dan naar 0548 54 04 50 en vraag naar Sharon.
Mailen kan ook; HRM@bordan.nl

HR adviseur met bindingstalent 

 

Voor deze nieuwe functie zoeken wij een collega die voor ons het juiste talent binnen haalt. Jij bepaalt samen met het management welke collega’s we zoeken en maakt het juiste wervingsprofiel. Je bedenkt (social media) campagnes die bij onze doelgroep aansluiten met ideeën die out-of-the box zijn. Ook voer jij de kennismakingsgesprekken en blijf je de vacatures actief onder de aandacht brengen. Onder studenten bouw jij een stevig netwerk op en je blijft na de opleiding met hen in contact.

Van jou zien we graag een actieve inbreng binnen de HR afdeling over ons introductiebeleid en ons Weet wat Kan traject en actuele HR onderwerpen. Jij houdt er van om naast het werven voor binding te zorgen. Je hebt oprechte interesse in je collega’s en ziet waar mogelijkheden liggen om te laten “weten wat kan”. Je vindt het belangrijk dat collega’s op hun plek zitten en zich fijn voelen en wil daarin graag ondersteunen.

Het allerbelangrijkste om deze vacature te vervullen is dat je makkelijk benaderbaar bent, goed kunt netwerken en bouwt aan langdurige relaties met (potentiële) collega’s. Je kunt snel schakelen op verschillende niveaus, weet positief kritisch door te vragen en je mening te geven. Daarnaast vinden we het fijn als je een HRM diploma op HBO niveau hebt en 24 tot 32 uur per week beschikbaar bent.

Spreekt dit je aan? Natuurlijk staat hier dan ook iets tegenover. Naast je salaris kan jij je werktijd zelf indelen en gedeeltelijk vanuit huis werken is mogelijk. Wij zorgen natuurlijk voor de middelen die daarvoor nodig zijn. Ook aan je vakantie is gedacht, je krijgt minimaal 31 dagen vrij. Binnen Bordan is het van het grootste belang dat jij het naar je zin hebt. Zo zorgen wij samen voor een goede werk en privé balans, zijn er feestjes en is er de mogelijkheid om samen te sporten. Het leuke interne traject Weet wat Kan volg je natuurlijk ook eerst zelf.

Wil jij meer informatie of gelijk solliciteren? Bel dan naar 0548 54 04 50 en vraag naar Sharon. Mailen kan ook; HRM@bordan.nl

Hoofd financiële administratie

 

Als hoofd financiële administratie ben je verantwoordelijk voor de afdeling realtime. Vanuit jouw vakgebied en kennis beantwoord je vragen van klanten en collega’s. Daarnaast informeer en adviseer je klanten op het gebied van hun administraties en stuur je je collega’s aan. Je gaat dus zowel meewerken als leiding geven aan de afdeling.

Samen met jouw team verzorg jij de online administraties van onze klanten en geef je inzicht in hun actuele resultaten. Jij bent de financiële gids van onze klanten.

Om deze nieuwe functie te gaan vervullen is het allerbelangrijkste dat je IT en automatisering leuk vindt. Je er van houdt om, onder andere, aan geautomatiseerde administraties te werken. Verder vindt je het leuk om een team aan te sturen en klanten zo goed mogelijk te voorzien van realtime informatie van hun bedrijf.

We vinden het fijn als je minimaal een MBO werk- en denkniveau hebt. En het liefst een aantal jaar ervaring hebt in een leidinggevende functie.

Spreekt dit je aan? Dan hebben wij natuurlijk ook wat te bieden. Naast je salaris bieden wij de mogelijkheid om je werktijd zelf in te delen en gedeeltelijk vanuit huis te werken. Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat je alle middelen tot je beschikking hebt. Ook aan je vakantie is gedacht, je krijgt minimaal 31 dagen vrij.  Daarnaast is het binnen Bordan van het grootste belang dat jij het naar je zin hebt. Hiervoor hebben we een leuk intern traject, sporten we samen (als je dat wil) hebben we feestjes en zorgen er samen voor dat werk en privé in balans blijft.

Meer weten of gelijk solliciteren? Bel dan 0548 54 04 50 en vraag naar Sharon of Kim. Of mail naar HRM@Bordan.nl

 

Financieel administratief medewerker

 

Voor deze nieuwe functie zoeken wij een collega die aan het werk gaat om de administraties zo te automatiseren en te verwerken dat de BTW aangifte voor de klant een fluitje van een cent wordt. Jij bent de financiële gids voor onze klanten. Je werkt uit je eigen klantenportefeuille. En bij Bordan wordt deze afgestemd op de bedrijven en branches die jij leuk vindt.

Om deze nieuwe functie te gaan vervullen is het allerbelangrijkste dat je IT en automatisering leuk vindt. Je er van houdt om, onder andere, bankkoppelingen te maken en aan geautomatiseerde administraties te werken. Daarnaast vinden we het fijn als je MBO4/HBO werkniveau hebt (een opleiding bedrijfsadministratie is een pré). En het liefst een aantal jaar ervaring hebt in een soortgelijke functie zodat je ook ons nog wat kunt leren.

Spreekt dit je aan? Dan hebben wij natuurlijk ook wat te bieden. Naast je salaris bieden wij de mogelijkheid om je werktijd zelf in te delen en gedeeltelijk vanuit huis te werken. Daarbij zorgen wij er natuurlijk voor dat je alle middelen tot je beschikking hebt. Ook aan je vakantie is gedacht, je krijgt minimaal 31 dagen vrij.  Daarnaast is het binnen Bordan van het grootste belang dat jij het naar je zin hebt. Hiervoor hebben we een leuk intern traject, sporten we samen (als je dat wil) hebben we feestjes en zorgen er samen voor dat werk en privé in balans blijft.

Meer weten of gelijk solliciteren? Bel dan 0548 54 04 50 en vraag naar Sharon of Kim. Of mail naar HRM@Bordan.nl

Wij zoeken een enthousiaste duale accountancy student die ons team wil komen versterken.

Wat ga je doen?
Je bent als duaal student vanaf de eerste werkdag volwaardig medewerker bij ons. Je krijgt alle kansen om je zelf te laten zien en te ontwikkelen en je kan de geleerde theorie gelijk omzetten naar de praktijk Je gaat je onder andere bezighouden met het inrichten en boeken van administraties met behulp van de SAAS oplossingen. Concreet wordt hiermee bedoeld; het maken van bankkoppelingen, inrichten van stamgegevens, voor definiëren en boeken van in- en verkoopfacturen en bankmutaties zodat de informatie voor de klant real time beschikbaar is.

Je ondersteunt jouw collega’s met het opstellen van eenvoudige financiële (jaar)verslagen Daarnaast verzorg je de fiscale aangiften en eventueel advies. Je werkt aan je eigen ontwikkeling maar ook aan die van klanten en collega’s, zodat jij dé gids wordt in het financiële landschap.

Wat bieden wij je?

– doen wat je leuk vindt en energie van krijgt
– voor klanten en branches werken die bij jou passen
– de gids zijn voor jouw klanten
– ruimte en vrijheid om mee te denken in ontwikkeling van ons kantoor en collega’s.
– uiteraard naast persoonlijke ook vakinhoudelijke ontwikkeling
– vaste begeleider zodat je een goede start hebt en je je snel thuis voelt
– vitaliteit (balans werk en privé, gezamenlijke sporttrainingen)
– werken met de nieuwste automatiseringsoplossingen
– flexibele indeling van je werktijd
– 31 vakantiedagen en mogelijkheid parttime werken op alle niveaus

Wat vragen wij van je?

Om je thuis te voelen bij Bordan en deze functie goed te kunnen vervullen heb je het volgende nodig:
– de kernwaarden betrouwbaar, relatiegericht en richtinggevend zijn je op het lijf geschreven
– je vindt het prettig ruimte en vrijheid te krijgen in je functioneren
– je hebt een leergierige houding en neemt verantwoordelijkheid
– je bent enthousiast en proactief ingesteld
– je hebt interesse in de samenstelpraktijk
– je hebt grote affiniteit met automatisering
– je beschikt over een havo of vwo diploma en bent bezig met/gaat starten aan een opleiding accountancy in deeltijd
– je bent tussen de 20 en 40 uur per week beschikbaar.

 

Heb jij ons DNA en herken jij je in dit profiel? Dan maken wij graag kennis met jou! Bel of mail Kim voor een kennismakingsgesprek.

 

Op dit moment hebben wij onze stageplaatsen ingevuld.
Per september 2023 hebben wij weer ruimte. Hiervoor kan jij je alvast aanmelden.

 

 

Wij zoeken een stagiair HBO Accountancy met ons DNA die wil weten wat kan!

Wat bieden wij je?
– Een leerzame stageplek waarin je dingen over jezelf ontdekt die ook na je stage van waarde zijn
– De gids worden voor ‘jouw’ klanten
– Ruimte en vrijheid om mee te denken in ontwikkeling van ons kantoor
– Elkaar helpen beter te worden vinden wij belangrijk. Niet alleen onze collega’s, maar ook onze directie krijgt (360 graden) feedback
– Vaste begeleider zodat je een goede start hebt en je je snel thuis voelt
– Enthousiaste collega’s die betrokken en geïnteresseerd zijn, je graag helpen en tijd voor je vrijmaken
– Werken met de nieuwste automatiseringsoplossingen
– Stagevergoeding van € 500 bruto per maand bij een fulltime stage

Wat ga je doen?
Wij leren je de hoe en waarom van accountancy. Loop je bij ons stage, dan ga je aan de slag met het inrichten en boeken van administraties met behulp van de SAAS oplossingen. Concreet wordt hiermee bedoeld het maken van bankkoppelingen, inrichten van stamgegevens, voor definiëren en boeken van in- en verkoopfacturen en bankmutaties zodat de informatie voor de klant real time beschikbaar is.

Je ondersteunt jouw collega met het opstellen van eenvoudige financiële (jaar)verslagen zodat je de gids kunt worden in het financiële landschap. Daarnaast verzorg je de fiscale aangiften en eventueel advies. Je werkt aan je eigen ontwikkeling maar ook aan die van collega’s.

Je kan een kijkje nemen op alle afdelingen binnen de organisatie om alle ins en outs te leren kennen, maar vooral te ontdekken wat je het leukst vindt. Je bent tijdens jouw stageperiode een volwaardige collega die vanzelfsprekend ook wordt uitgenodigd op personeelsfeestjes, interne cursussen/trainingen en dergelijke.

Als kantoor zetten wij de nieuwste mogelijkheden en technieken in op het gebied van informatie- en communicatietechnologie. We werken volledig in de Cloud zoals dat zo mooi heet en maken gebruik van Office365, SAAS oplossingen, voip en portals. Bij de SAAS oplossingen kun je denken aan Twinfield, Afas, Exact, Basecone, Visionplanner en aanverwante software. De ontwikkeling hierin gaat snel en volgen we op de voet.

Wat vragen wij van je?
Om je thuis te voelen bij Bordan en deze stage goed te kunnen vervullen heb je het volgende nodig:
– De kernwaarden betrouwbaar, relatiegericht en richtinggevend zijn je op het lijf geschreven
– Je vindt het prettig ruimte en vrijheid te krijgen in je functioneren
– Je neemt verantwoordelijkheid en kunt prima zelfstandig werken
– Je bent enthousiast en proactief ingesteld
– Je werkt nauwkeurig en gestructureerd
– Je hebt grote affiniteit met automatisering
– Je bent bezig met de opleiding HBO Accountancy

Wil jij je bij ons ontwikkelen in je vak, laat het ons weten!

Wij zoeken een Assistent Accountant Gevorderd met ons DNA die weet wat kan!

Wat ga je doen?
Als Assistent Accountant Gevorderd ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van jaarrekeningen en het opstellen van diverse Belastingaangiftes. Hiervoor maak je gebruik van verschillende vooruitstrevende online oplossingen. Je hebt dagelijks veel contact met de klant voor het begeleiden en up-to-date houden van de financiële administratie en vragen inzake de jaarrekening. Je werkt nauw samen met de Relatiebeheerder, Fiscalist en andere specialisten in huis.

Wat bieden wij je?
– doen wat je leuk vindt en energie van krijgt
– voor klanten en branches werken die bij jou passen
– de gids zijn voor jouw klanten
– ruimte en vrijheid om mee te denken in ontwikkeling van ons kantoor en collega’s. Niet alleen onze collega’s, maar ook onze directie krijgt 360 graden feedback
– uiteraard naast persoonlijke ook vakinhoudelijke ontwikkeling
– vaste begeleider zodat je een goede start hebt en je je snel thuis voelt


– vitaliteit (balans werk en privé, gezamenlijke sporttrainingen)
– werken met de nieuwste automatiseringsoplossingen
– flexibele indeling van je werktijd
– 31 vakantiedagen en mogelijkheid parttime werken op alle niveaus
– een opleidingsvoucher naar keuze van € 1.000,-

Wat vragen wij van je?
Om je thuis te voelen bij Bordan en deze functie goed te kunnen vervullen heb je het volgende nodig:
– de kernwaarden betrouwbaar, relatiegericht en richtinggevend zijn je op het lijf geschreven
– HBO-diploma, bij voorkeur richting Accountancy of Bedrijfseconomie
– 3-5 jaar werkervaring
– je vindt het leuk om jezelf te ontwikkelen
– je werkt graag zelfstandig en je neemt graag een adviserende rol in
– goede beheersing van de Nederlandse taal

Heb jij ons DNA en herken jij je in dit profiel? Dan maken wij graag kennis met jou! Bel of mail Kim voor een kennismakingsgesprek.

Wij zoeken een Assistent Accountant Beginnend met ons DNA die weet wat kan!

Wat ga je doen?
Je houdt je onder andere bezig met het inrichten en boeken van administraties met behulp van de SAAS oplossingen. Concreet wordt hiermee bedoeld het maken van bankkoppelingen, inrichten van stamgegevens, voor definiëren en boeken van in- en verkoopfacturen en bankmutaties zodat de informatie voor de klant real time beschikbaar is.
Je ondersteunt jouw collega met het opstellen van eenvoudige financiële (jaar)verslagen zodat je de gids kunt worden in het financiële landschap. Daarnaast verzorg je de fiscale aangiften en eventueel advies. Je werkt aan je eigen ontwikkeling maar ook aan die van klanten en collega’s.

Wat bieden wij je?
– doen wat je leuk vindt en energie van krijgt
– voor klanten en branches werken die bij jou passen
– de gids zijn voor jouw klanten
– ruimte en vrijheid om mee te denken in ontwikkeling van ons kantoor en collega’s. Niet alleen onze collega’s, maar ook onze directie krijgt 360 graden feedback
– uiteraard naast persoonlijke ook vakinhoudelijke ontwikkeling
– vaste begeleider zodat je een goede start hebt en je je snel thuis voelt


– vitaliteit (balans werk en privé, gezamenlijke sporttrainingen)
– werken met de nieuwste automatiseringsoplossingen
– flexibele indeling van je werktijd
– 31 vakantiedagen en mogelijkheid parttime werken op alle niveaus
– een opleidingsvoucher naar keuze van € 1.000,-

Wat vragen wij van je?
Om je thuis te voelen bij Bordan en deze functie goed te kunnen vervullen heb je het volgende nodig:
– de kernwaarden betrouwbaar, relatiegericht en richtinggevend zijn je op het lijf geschreven
– je vindt het prettig ruimte en vrijheid te krijgen in je functioneren
– je neemt verantwoordelijkheid en kunt prima zelfstandig werken
– je bent enthousiast en proactief ingesteld
– je werkt nauwkeurig en gestructureerd
– je hebt grote affiniteit met automatisering
– je hebt een (bijna) afgeronde HBO Accountancy opleiding

Heb jij ons DNA en herken jij je in dit profiel? Dan maken wij graag kennis met jou! Bel of mail Kim voor een kennismakingsgesprek.